Tandlæge Nicolajsen

Velkommen

Vi ser frem til at tage imod dig i klinikken placeret midt i Næstved. 

Klinikken

Tandlæge Nicolajsen har eksisteret i 22 år. Efter klinikejer, Jan Sejr Nicolajsen, havde praktiseret i Fensmark hos en anden tandlæge i nogle år, valgte han at starte egen praksis i Næstved, hvor han selv havde, og stadig har, bopæl. Han overtog først en klinik fra en tidligere tandlæge i Købmagergade 8, 2 sal. Hvor han gennem 7 år, opbyggede sin egen klinik, opført gennem drømme, egne idealer og mål til, hvordan en moderne, og for patienten, behagelig klinik bør være.Efter 7 år, blev den nuværende grund på Havnegade 8 ledig, da Shippingvirksomheden der før holdt til i bygningen, ophørte sin eksistens. Jan så mulighederne, og fik hurtigt omdannet bygningen, med nye gulve, vægge, udluftning m.m. som er nødvendig for, at kunne drive en tandlæge klinik i en moderne hverdag – og i de velkendte blå/hvide nuancer, som ifølge ham selv, er grundstenen i en flot og præsentabel klinik.

Nu, efter 15 år, eksisterer klinikken stadig i bedste velgående, med integration af familiens 2. generation – og det er vores opfattelse, at vores patienter fra både nær og fjern, er glade for at komme indenfor og blive behandlet her.
Hvad enten du er ny patient, eller i forvejen benytter dig af vores service, håber vi, at klinikkens historie har vakt din interesse, og vi glæder os til at byde dig indenfor – også til et uforpligtende behandlingsoverslag.

Vores værdifulde medarbejdere

Jan Sejr Nicolajsen, Tandlæge Nicolajsen, Næstved

Jan Sejr Nicolajsen

Tandlæge

Jan har været tandlæge i over 40 år.
Han udfører både parodontose og plastbehandlinger samt større rehabiliterende opgaver (kroner, broer, proteser og implantater). Jan har altid haft en stor interesse for kirurgien, og har således været vagttandlæge på Næstved Sygehus i 8 år ved siden af sit arbejde på klinikken. 

Jonas Sejr Nicolajsen

Tandlæge

Jonas udfører både parodontose og plastbehandlinger samt større rehabiliterende opgaver (kroner, broer, proteser og implantater). Jonas har en stor interesse for æstetisk krævende plastbehandlinger samt kirurgi. Han har stor erfaring med operativ fjernelse af visdomstænder og har i flere år fungeret som henvisningstandlæge for andre klinikker.

Josephine Sejr Nicolajsen, Tandlæge Nicolajsen, Næstved

Josephine Sejr Nicolajsen

Tandlæge

Josephine udfører både parodontose og plastbehandlinger samt større rehabiliterende opgaver (kroner, broer og proteser). Josephine har en stor interesse i parodontitis og medicinske sammenhænge, hvilket hun også har skrevet speciale i. Herudover er Josephine særligt interesseret i kæbeledsproblemer, bidfunktion og tandlægeangst.

Helle Nygaard Jørgensen, Tandlæge Nicolajsen, Næstved

Helle Nygaard Jørgensen

Klinikassistent

Helle har været klinikassistent i over 20 år og blev ansat på klinikken i 2019. Helle har efteruddannelse i og mange års erfaring med tandrensninger. Førhen har Helle siddet med mange forskellige behandlinger, men dygtiggør sig i dag mere og mere i det administrative arbejde på klinikken. 

Tandlæge Nicolajsen, Næstved

Klinikassistent

 har over 15 års erfaring som klinikassistent og har dygtiggjort sig særligt i tandrensninger og patientrådgivning. H starter på klinikken i Marts 2024. 

Tandlæge Nicolajsen, Næstved

Christian Thunø

Klinikassistentelev

Christian er klinikassistentelev og bliver færdig i 2024. Christian brænder for at lære, og er en værdsat medarbejder på klinikken. 

Vores åbningstider

Mandag   08.00 – 18.00
Tirsdag   08.00 – 16.00
Onsdag   08.00 – 16.00
Torsdag  08.00 – 16.00
Fredag    08.00 – 12.00