Tandlæge Nicolajsen har eksisteret i 22 år. Efter klinikejer, Jan Sejr Nicolajsen, havde praktiseret i Fensmark hos en anden tandlæge i nogle år, valgte han at starte egen praksis i Næstved, hvor han selv havde, og stadig har, bopæl. Han overtog først en klinik fra en tidligere tandlæge i Købmagergade 8, 2 sal. Hvor han gennem 7 år, opbyggede sin egen klinik, opført gennem drømme, egne idealer og mål til, hvordan en moderne, og for patienten, behagelig klinik bør være.Efter 7 år, blev den nuværende grund på Havnegade 8 ledig, da Shippingvirksomheden der før holdt til i bygningen, ophørte sin eksistens. Jan så mulighederne, og fik hurtigt omdannet bygningen, med nye gulve, vægge, udluftning m.m. som er nødvendig for, at kunne drive en tandlæge klinik i en moderne hverdag – og i de velkendte blå/hvide nuancer, som ifølge ham selv, er grundstenen i en flot og præsentabel klinik.

Nu, efter 15 år, eksisterer klinikken stadig i bedste velgående, med integration af familiens 2. generation – og det er vores opfattelse, at vore patienter fra både nær og fjern, er glade for at komme indenfor og blive behandlet her.

Hvad enten du er ny patient, eller i forvejen benytter dig af vores service, håber vi, at klinikkens historie har vakt din interesse, og vi glæder os til at byde dig indenfor – også til et uforpligtende behandlingsoverslag.

Vores værdifulde medarbejdere

Jan Sejr Nicolajsen
Jan Sejr NicolajsenTandlæge
Jonas Sejr Nicolajsen
Jonas Sejr NicolajsenTandlæge
Jette Rasmussen
Jette Rasmussenklinikassistent
Anja Christensen
Anja ChristensenKlinikassistent
Sandra Holm
Sandra HolmKlinikassistent